Ndërlidhjet

LONDËR


Me kërkesë të kryeministrit Tony Blair është formuar hetuesi e pavarur për ndriçimin e rrethanave të vdekjes së këshilltarit të ministrisë së Mbrojtjes, David Kelly, ekspert britanik për armatimin.
''Kamë ndërmend t'i bëjë shpejtë hetimet dhe të raportojë sa më parë që është e mundur''. Gjithashtu kamë ndërmend që t'i bëjë hetimet kryesishtë në mënyrë publike'', ka deklaruar lordi Brian Hutton, udhëheqës i hetimeve.
XS
SM
MD
LG