Ndërlidhjet

PARIS


Zjarrfiksit janë angazhuar të shuajnë zjarret pyjore në shumë pjesë të Evropës, të shkaktuar nga thatësia e madhe dhe njerës të pakujdeshëm.
Zjarre pyjore kanë përfshirë pjesë të Korzikës dhe vetë Francës, Italisë, Kroacisë, Spanjës e Portugalisë.
Në rajonet veriore të Italisë besimatrët sërish janë lutur sot që të bie shi.
XS
SM
MD
LG