Ndërlidhjet

BEOGRAD


Parlamenti i Serbisë ka zgjedhur një prokuror të posacëm për krimet e luftës, që do të trajtojë rastet që lidhen me konfliktet ballkanike gjatë viteve '90.
Vladimir Vukicevic është zgjedhur në detyrën e re, e cila parasheh dhe krijimin e gjykatës vendase për krimet e luftës.
XS
SM
MD
LG