Ndërlidhjet

ROMË


Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Fëmijët, UNICEF, në raportin e publikuar sot ka bërë të ditur se vdekshëmira e fëmijëve në vendet e dala nga ish Bashkimi Sovjetik është më e lartë se të dhënat zyrtare.
Raporti në fjalë ka ngritur shqetësimin lidhur me mbijetësën e fëmijëve në disa vende të Evropës Lindore, të Kaukazit dhe Azisë Qëndrore.
XS
SM
MD
LG