Ndërlidhjet

MOSKË


Rusia ka njoftuar se do të hetojë disa organizata vendore dhe ndërkombëtare, të cilat merren me të drejtat e njeriut dhe që kanë kundërshtuar luftën në Ceceni.
Sipas komisionerit të presidnetit rus për të drejtat e njeriut në Ceceni këto organizata me anë të gjysmë të vërtetave dhe gënjeshtrave po keqinfromojnë opinionin publik ndërkombëtar.
XS
SM
MD
LG