Ndërlidhjet

PRISHTINË


Paqëruajtësit e fundit rus në Kosovë u larguan sot me aeroplan në drejtim të Moskës duke përfunduar praninë katër vjeçare ruse në Kosovën e administruar nga Kombet e Bashkuara.
Kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi ka thënë se paqëruajtësit rus e kryn shkëlqyeshëm detyrën e tyre dhe kanë fituar respektin e popullsisë së Kosovës, veçanërisht të shqiptarëve, të cilët ishin të brengosur lidhur me praninë e rusëve kur ata arritën në vitin 1999.
XS
SM
MD
LG