Ndërlidhjet

UASHINGTON


Ligjëvënsit e Shteteve të Bashkuara i kanë bërë thirrje administratës Bush që të sendërtojë rekomandimet që përmban raporti i Kongresit
lidhur me sulmet terrorsite të 11 shtatorit të vitit 2001, i publikuar mbrëmë.
Në raportin voluminoz konkludohet se ato sulme mund të ishin parandaluar po të kishte bërë punë më të mirë CIA.
''Sumet e 11 shtatorit mund të ishin parandaluar nëse çoheshin deri në fund kombinimi i duhur i aftësive, bashkëpunimit, kreativitetit dhe pak fat '', ka thënë senatori amerikan, Bob Graham.
XS
SM
MD
LG