Ndërlidhjet

TEHERAN


Përfaqësuesi zyrtar i Iranit në Agjencinë Ndërkombëtare për Energjinë Bërthamore i ka bërë thirrje qeverisë së tij që të pranojë inspektime të befasishme të objekteve të veta bërthamore.
Ali Akbar Salehi ka thënë se pranimi i inspektimeve të tilla do të ndihmonte ''të zgjidheshin disa probleme'' dhe të pashiteshin brengat ndërkombëtare lidhur me aktivitetet bërthamore iraniane.
XS
SM
MD
LG