Ndërlidhjet

DUBAI


Dy kanale televizive në gjuhën arabe kanë transmetuar një audiokasetë, sic kanë thënë të Sadam Huseinit, ku ai mban zi për djemtë e vrarë.
Dy stacionet televizive Al-Arabia dhe Al-Jazeera kanë cituar Sadam Huseinin të ketë thënë në audiokasetën në fjalë se "djemtë e tij vdiqën heroikisht si martir".
XS
SM
MD
LG