Ndërlidhjet

TIRANË


Bashkimi Evropia ka ndarë dy milion euro për projektin Zhvillimor të Kombeve të Bashkuara për të shënuar rajonet e minuara në territorin e Shqipërisë gjatë konfliktit në Kosovë nga ana e armatës së dikurëshme jugosllave.
Shefi i zyrës së Bashkimit Evropian në Shqipëri, Kutz Saltzmann ka deklaruar mbrëmë se minat paraqesin kërcënim për banorët dhe parandalojnë bujqit që të punojnë tokën.
XS
SM
MD
LG