Ndërlidhjet

NJU JORK


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, George Robertson ka deklaruar se sa më shumë që të angazhohet bashkësia ndërkombëtare me situatën në Irakun e pas luftës do të ishte më mirë, por është pupulli irakian ai që duhet në instancën e fundit të angazhohet për t'a bërë vendin më paqësor e të përparuar.
''Sa më shumë organizata ndërkombëtare të inkuadrohen, sa më shumë që angazhohet bashkësia ndërkombëtare me situatën në Irakun e pas luftës, do të ishte shumë më mirë, por në fund të fundit do të duhet që populli irakian të vendosë nëse merr sërish në dorë fatin e vendit të vetë dhe t'a bëjë të sigurtë, paqësor e të përparuar sërish'', ka deklaruar George Roberston gjatë një bisede me gazetarë në Nju Jork.
XS
SM
MD
LG