Ndërlidhjet

BEOGRAD


Këshilli suprem i mbrojtjes së armatës serbo-malazeze ka biseduar për ndryshime personale në Shtatmadhori dhe në radhët e ushtrisë, në kuadrin e reformave , ka deklaruar ministri i Mbrojtjes së Serbisë dhe Malit të Zi, Boris Tadiq, por ka thënë se vendimet përfundimatare do të merren në një mbledhje të ardhëshme.
Mediat e Beogradit transmetuan se në mbledhjen e djeshme të atij Këshilli janë ndërruar dhe pensionuar një numër i madh oficerësh, në mesin e të cilëve edhe kryeshefi i Drejtoratit të zbulimit, gjeneral majori Radosllav Shkoriq.
XS
SM
MD
LG