Ndërlidhjet

BAGDAD


Kryeadministratori amerikan në Irak, Paul Bremer ka deklaruar se zgjehjet e përgjithëshme në Irak mund të mbahen brenda një viti dhe tash është me rëndësi që të hartohet kushtetuta e re dhe të miratohet në referendum nga populli.
''Kur të instalohet qeveria sovrane, autoriteti i koalcicionit do të kalojë tek ajo qeveri irakiane dhe puna ime këtu do jetë e përfunduar '', ka deklaruar Bremer.
XS
SM
MD
LG