Ndërlidhjet

AMAN


Jrdania u ka dhënë vend-strehim dy vjzave më të moshura të presidentit të dëbuar të Irakut, Raghad dhe Rana Saddam Hussein, të cilat ishin lejuar të vijnë sot nga Dubai në Jordani me urdhërin e mbretit Abdullahu i Dytë, ka thënë ministri për informim, Nabil al Sharif.
Ministri ka rrefuzuar të thotë se ku ndodhen ato në Jordani.
XS
SM
MD
LG