Ndërlidhjet

BEOGRAD


Organet më të larta të armatës serbo-malazeze në mbledhjen e fundit kanë propozuar ndërrimin dhe pensionimin e një numri të madh eprorësh në mesin e të cilëve ndodhet edhe gjenerali Vladimir Lazareviq, kryeshefi i Seketorit të këmbësorisë së Serbisë dhe Malit të Zi dhe ish komandant i korpusit të Prishtinës dhe armatës së tretë jugosllave.
XS
SM
MD
LG