Ndërlidhjet

BAGDAD


Administratori civil i Shteteve të Bashkuara në Irak, Paul Bremer thotë se duhet hartuar kushtetuta e re para zgjedhjeve në vend. Bremer tha se kjo mund të bëhet për gjashtë muaj.
"Nëse konferenca për kushtetutën do të mblidhet në fund të shtatorit dhe do të marrë gjashtë muaj, kushtetuta mund të harohet në pranverë dhe zgjedhjet do të mbaheshin vitin e ardhshëm. Kjo vërtet është çështje e popullit irakian, sa gjatë do të marrë hartimi i kushtetutës", tha Bremer.
XS
SM
MD
LG