Ndërlidhjet

TIRANË


Një pikë e re e kalimit kufitar midis Shqipërisë dhe Malit të Zi, u hap sot mes Vermoshit dhe Plavës. Ky është vendkalimi i tretë mes Shqipërisë dhe Mali të Zi. Ministri shqiptar i Rendit Publik Luan Rama tha se hapja e kësaj pike kufitare është ngjarje e rëndësishme për të dy popujt, pasi i shërben rritjes së bashkëpunimit dhe zhvillimit ndërkufitar ndërmjet Shqipërisë dhe Malit të Zi.
XS
SM
MD
LG