Ndërlidhjet

BUKURESHT


Gjenerali amerikan James Jones, komandant i forcave të NATIO-s për Evropë, ka deklaruar gjatë vizitës në Rumani se fokusi i Aleancës po çvendoset nga Evropa perëndimore në Evropën lindore.
Gjenerali Jones ka thënë se Shtetet e Bashkuara do të rivendosin forcat e veta njashtu si'ç lëviz NATO në drejtim të Evropës lindore.
Deri nga muaji maj i vitit 2004, NATO pritet të fusë në radhët e veta Bullgarinë, Estoninë, Letoninë, Lituaninë, Rumaninë, Slovakinë dhe Slloveninë.
XS
SM
MD
LG