Ndërlidhjet

TOKIO


Agjencia japoneze e Mbrojtjes thotë në raportin e saj vjetor se vendi duhet të përmirësojë mbrojtjen e tij kundër sulmeve të mundëshme bërthamore dhe terroriste dhe kërkon sisteme më të mira anti- balistike.
Raporti citon programet bërthamore dhe raketore të Koresë Veriore të jenë një nga brengat më të mëdha për sigurinë e Japonisë dhe rekomandon që vendi të përshpejtojë kërkimet për mbroje raketore.
Japonia aktualisht dispononë me 27 bateri kundër raketore të tipit ''Patriot''.
XS
SM
MD
LG