Ndërlidhjet

TIRANË


Ministri i Mbrojtjes i Shqipërsiësë, Pandeli Majko sot ka dekluarar se kushtetuta që po përgaditet në Beograd ''është kushtetutë e konfliktit''.
''Kjo kushtetutë e llogarit Kosovën si pjesë të terrritorit të Serbisë dhe nuk mund të konsiderohet në emër tjetër përveç si kushtetutë e konfliktit'', ka thënë ministri.
Duke e konsideruar kushtetutën e tillë si të ''rrezikëshme për stabilitetin në Ballkan'', ministri i Mbrojtjes i Shqipërisë e ka rrefuzuar ftesën e homologut të tij malazez për të marrë pjesë në bisedime për çështje rajonale.
XS
SM
MD
LG