Ndërlidhjet

KABUL


NATO ka planifikuar të marrë ditën e hënë komandën mbi forcën ndërkombëtare të Sigurisë në Afganistan prej 5000 trupash, që do të jetë misioni i parë i Aleancës në Azi, jashtë Evropës dhe Amerikës Veriore-votrës së sajë tradicionale.
Në një komuni katë të publikuar mbrëmë thuhet se ''zotimet e NATO-s për misionin e ISAF-it janë një reflektim i agjendës sonë të transformuar dhe vendosmërisë së Aleanclës për të adresuar sfidat e reja të sigurisë në shekullin 21''.
XS
SM
MD
LG