Ndërlidhjet

PEJË


Në Jabllanicë të Pejës persona të paidentifikuar kanë vrarë me armë zjarri Sadri Rexhaj dhe kanë plagosur dy anëtarë të familjes së tij.
Policia deri tash nuk ka njoftuar për kurrëfarë hollësi lidhur me motivet e kësajë vrasje dhe as për dorasit e mundëshëm.
Asnjë nga vrasjet e fundit që kanë ndodhur në Pejë nuk është ndriçuar nga ana e policisë ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG