Ndërlidhjet

RIAD


Një pakistanez dhe një afgan janë ekzekutuar në Arabinë Saudite me prerje koke me sëpatë pasi ishin akuzuar për kontrabandë me drogë. Njëri është ekzekutuar në Riad kurse tjetri në Xhedë.
Arabia Saudite zbaton një formë të Sheriatit, apo ligjit Islam, duke sanksionuar denim me vdekje për vjedhje të armatosura, kontrabandë me drogë, përdorimin e drogës, vrasje e përdhunim.
Gajtë këtij viti në Arabinë Saudite janë egzekutuar me prerje koke 30 njerës, bashkë me dy ekzekutimet e sotme.
XS
SM
MD
LG