Ndërlidhjet

SHKUP


Luftërat në Ballkan filluan kur serbët e ndryshuan kushtetutën, tha kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare Arben Xhaferi, duke reaguar ndaj projekt rezolutës së qeverisë serbe, sipas së cilës, Kosova është pjesë e pandarë e Serbisë.
"Shqiptarëve u duhet një qasje e re politike dhe diplomatike, në pajtim me realitetet e reja në Ballkan", ka thënë Xhaferi.
XS
SM
MD
LG