Ndërlidhjet

BEOGRAD


Zëvendës kryeministri i Serbisë Nebojsha Çoviq e ka dënuar ashpër vrasjen e dy të rinjve serbë në Gorazhdevc të Pejës.
"Është i domosdoshëm takimi urgjent i Këshillit të Sigurimit dhe inkuadrimi i sekretarit të përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara Kofi Annan për zgjidhjen e problemit, sepse kemi hyrë në fazën kur gjendja në Kosovë nuk është nën kontrollin e atyre, të cilët janë të autorizuar me rezolutën 1244, e ato janë UNMIK-u dhe KFOR-i", ka thënë Nebojsha Çoviq.
XS
SM
MD
LG