Ndërlidhjet

SHKUP


Me marrëveshjen e Ohrit janë vendosur bazat për Maqedoninë unike dhe shumë etnike, kanë vlerësuar përfaqësuesit e Bashkimit Evropian dhe Shteteve të Bashkuara në Shkup.
"Zbatimi i plotë i saj është parakusht për integrimin në Bashkimin Evropian dhe NATO, si dhe për zhvillimin ekonomik, investimet dhe vendet e punës. Marrëveshja kornizë është fillim, e jo fund i procesit", thuhet në komunikatën e përbashkët të përfaqësuesit të unionit evropian Aleksis Bruns dhe ambasadës amerikane në Shkup.
XS
SM
MD
LG