Ndërlidhjet

PROKUPLE


Patrulla e ushtrisë serbe ka arrestuar në 12 gusht Pajazit Podvoricën nga Podujeva dhe ia ka dorëzuar policisë në rajonin e Merdarës, pasi kishe hyrë në zonën tokësore të sigurisë në vendkalim të palejuseshëm, ka thënë gjykatësi për kundravajte i Kurshumlisë.
Gjykatësi i ka caktuar Pajazit Podvoricës paraburgim prej 51 ditësh.
Gjatë arrestimit tek ai nuk janë gjetur kurrfarë armësh, kurse organet e hetuesisë do të përcaktojnë qëllimin e kalimit të tij në territorin e Serbisë tek komuna e Kurshumlisë,thuhet në njoftim.
XS
SM
MD
LG