Ndërlidhjet

VUNDSIDEL/GJERMANI


Rreth dhjtë mijë policë janë vendosur në qytetin Vundsidel për të mbajtur rendin gjatë marshit të planifikuar të 1.500 neo-nazistëve dhe kundër-demostratave nga banorët vendës.
Demostrimet e neo-nazistëve shënojnë përvjetorin e vdekjes së Rudolf Hesit, bashkëpunëtorit të ngushtë të diktatorit Nazist, Adolf Hitlerit.
XS
SM
MD
LG