Ndërlidhjet

PRESHEVË


Lideri i Partisë Demokratike të Shqiptarëve, Ragmi Mustafa, me rastin e disa sulmeve kundër forcave policore serbe në Luginën e Preshevës në jug të Sërbisë ka deklaruar se pas atyre sulmeve qëndron ''pala serbe'', ''policia dhe ushtria e saj''.
Ragmi Mustafa u ka deklaruar mediave të Beogradit se pala serbe, '' sa herë që asaj diçka nuk i shkonë në rregull me shqiptarët e Kosovës apo shqiptarët kudo qoftë, është në gjendje të improvizojë incidente''.
XS
SM
MD
LG