Ndërlidhjet

TIRANË


Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Servet Pllumbi ka deklaruar se ''çdo qëndrim, sikurse ai i shprehur në projekt kushteturën e Serbisë, që e definon Kosovën si pjesë e Serbisë, është në kundërshtim me politikën afatgjate të bashkëpunimit dhe integrimit rajonal, stabilitetit dhe sigurisë së rajonit''.
''Parlamenti i Shqipërisë gjithmonë do të mbështesë vullnetin e popullit shqiptar të Kosovës i cili dëshironë të zgjidhë çështjen e statusit të vetë përfundimtar në bashkëpunim të ngushtë me institucionet ndërkombëtare'', ka thënë Servet Pllumbi duke folur mbrëmë në Parlament.
XS
SM
MD
LG