Ndërlidhjet

BEOGRAD


Qendra Koordinuese e Beogradit për Kosovën ka kërkuar nga ministria e Kulturës dhe mediave të Serbisë të bëjë analizën e sjelljes së mediave gjatë ditës së zisë që kishin shpallur autoritetet e Beogradit lidhur me vrasjen e të rinjëve serbë në Goraxhdec të Pejsë.
Në komunikatën e kësaj qendre thuhet se ''sipas bindjes së saj dhe njoftimeve të qytetarëve disa media, madje edhe shfrytëzuesit e frekuencave nacionale, kanë injoruar ditën e zisë, duke emituar muzikë jo-adekuate dhe program të ngjashëm''.
XS
SM
MD
LG