Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë, Zoran Zhivkovic, ka thënë se incidenti më i fundit dhe vrasjet e reja në Kosovë tregojnw se shqiptarët ekstremistë dëshirojnë luftë ose të tentojnë të ndërrojnë politikën ndërkombëtare, veçanërisht Nju Jorkut, Uashingtonit dhe Brukselit ndaj Serbisë.
Më tej Zhivkovic, në intervistën që pritet të botohet nesër në "Vecernji Novosti", ka paralajmëruar se nga shefi i ri i UNMIK-ut pret një politikë e re për Kosovën, në përputhje me rezolutën 12-44 si dhe më shumë përkushtim për kthimin e refugjatëve.
XS
SM
MD
LG