Ndërlidhjet

KRAFORD/TEKSAS


Presidenti amerikan, George Bush thotë se Autoriteti palestinez, me ndihmën e Shteteve të Bashkuara, duhet të intensifikojë përpjekjet për ''eliminimin dhe shkatërrimin'' e grupeve ekstremiste të cilat kërcënojnë inciativën për paqë të mbështetur nga Uashingtoni.
Duke folur në Kraford, Bush ka thënë se ''Autoriteti palestinez duhet të punojë me Shtetet e Bashkuara dhe të tjerët dhe të kërkojë ndihmën e nevojëshme për ate që duhet bërë, e kjo është eliminimi dhe shkatërrimi i organizatave të cilat janë të interesuara për vrasjen e njerëzve të pafajshëm me qëllim të pengimit të të përparimit të procesit të paqës ''.
XS
SM
MD
LG