Ndërlidhjet

TOKIO


Në Osaka të Japonisë ka filluar konferenca katërditëshe e Kombeve të Bashkuara e cila i kushtohet rreziqeve që paraqesin armët për zhdukje në masë.
Konferenca do të përqëndrohet në çështjet e sigurisë rajonale, duke përfshirë edhe ate se si t'u përgjigjet kërcënimeve terroriste dhe përhapjes së armëve bërthamore dhe armëve tjera për zhdukje në masë.
XS
SM
MD
LG