Ndërlidhjet

TIRANË


Sot në Durrës po mbahet takimi i parë i paqes dhe i miqësisë, në të cilin po marrin pjesë zyrtarë të lartë të Evropës Juglindore. Agjencitë e lajmeve bëjnë të ditur se të pranishëm janë edhe zyrtarë të lartë të vendeve ballkanike, përfaqësues të Shteteve të Bashkuara dhe të Bashkimit Evropian. Ndër pjesëmarrës gjendet edhe kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi. Në hapje të këtij tubimi foli presidenti i Shqipërisë, Alfred Moisiu.
XS
SM
MD
LG