Ndërlidhjet

VERONË


Kancelari gjerman, Gerhard Schroeder dhe kryeministri italian, Silvio Berlusconi gjatë takimit në Veronë thanë se marrëdhënjet midis tyre dhe dy vendeve të tyre janë në rregull megjithë ''iritimet'' e kaluara.
''Dakordohem me zotin Berlusconi se kurrë nuk ka patur keqësim në raportet tona. S'ka dyshim se kishte iritime të vogla, por këto nuk kanë prekur raportet tona personale dhe as raportet politike midis Gjermanisë dhe Italisë'', tha kancelari gjerman.
XS
SM
MD
LG