Ndërlidhjet

PRISHTINË


Njëri nga liderët e serbëve të Kosovës, Millan Ivanoviq thotë se ''po të vazhdohet me aksionet terroriste dhe vrasjen e serbëve në Kosovë, shteti jonë'' , duke iu referuar Serbisë, '' ka të drejtë të mobilizojë ushtrinë dhe të hyjë në Kosovë që të mbrojë popullin e vetë dhe territorin e vet''.
Millan Ivanoviq, kryetar i Këshillit nacional serb për rajonet veriore të Kosovës i ka deklaruar radios së Graçanicës se ''kjo është e drejtë legjitime e garantuar me të gjitha kartat ndërkombëtare''.
XS
SM
MD
LG