Ndërlidhjet

UASHINGTON


Ekspertët për buxhetin e Shteteve të Bashkuara pran Kongresit amerikan projektojnë se defiçiti fereral do të arrijë 480 miliardë dollarë për vitin fiskal që fillon në 1 tetor.
Vlerësimet e reja janë më të larta për pesë miliardë dollarë se projektimet e mëparëshme.
Zyra e Kongersit për buxhetin thotë se defiçiti mund të rritet me shpenzimet plotësuese në angazhimet për rindërtimin e Irakut dhe Afganistanit.
XS
SM
MD
LG