Ndërlidhjet

ÇAÇAK/SERBI


Në gjykatën e Çaçakut ka filluar gjykimi i 13 serbëve të akuzuar për falsifikim të dollarit amerikan, euros dhe dinarit dhe shpërndarjes së tyre në Hungari, Gjermani, Rumani dhe në Serbi e Mal të Zi.
Grupi me bashkëpuntorë kanë falsifikuar 5000 banknota dollarësh amerikanë në apoena prej 100 dolarësh dhe i kanë vënë në qarkullim në Gjermani dhe në Hungari.
Për falsifikimin e këtyre valutave ata kishin siguruar makina të cilat i kishin montuar në tre fshatra të Çaçakut.
XS
SM
MD
LG