Ndërlidhjet

MITROVICË


Shefi i UNMIK-ut Hari Holkeri thotë se dialogu dhe mirëbesimi janë esenciale që Mitrovica të bëhet qytet evropian.
''Nga përvoja pesronale kam kunptuar se të gjitha çështjet komplekse mund të zgjidhen me dialog dhe bisedime, sepse përdorja e forcës shpie nga shkallëzimi i tyre'', ka thënë Holkeri gjatë vizitës në Mitrovicë ku takoi kreun e qytetit.
XS
SM
MD
LG