Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi ka deklaruar se institucionet e Kosovës së shpejti do të marrin qëndrim të përbashkët për deklaratën mbi Kosovën që miratoi dje parlamenti i Serbisë duke theksuar se ai dokumet ''në asnjë mënyrë nuk vlenë për Kosovën''.
''Deklarata dhe kushtetuta e Serbisë vlejnë vetëm për bashkësinë shtetërore Serbia Mali i Zi dhe në asnjë mënyrë nuk vlejnë për Kosovën'', ka deklaruar kryeministri Bajram Rexhepi.
XS
SM
MD
LG