Ndërlidhjet

SHKUP


Shefat e tetë shteteve nga Evropa Jug-lindore dhe një numër ekspertësh dhe intelektualësh ndërkombëtar takohen nesër në Ohër në një konferencë dy-ditëshe kushtuar inkurajimit të dialogut dhe mirkuptimit midis popujve.
Në tubimin e quajtur '' Dialogu i civilizimeve'' ,i sponzoaruar nga UNESCO, do të marrin pjesë presidentët e Maqedonisë, Shqipërisë, Bosnjës, Bullgarisë, Kroacisë, Hungarisë, Serbia e Mali i Zi dhe Sllovenisë.
XS
SM
MD
LG