Ndërlidhjet

TIRANË


Zyrtarët e ministrisë së Mbrojtjes së Shqipërisë njoftojnë se aeroporti i Kuçovës është rinovuar sipas standardeve të NATO-s, me ndihmën e fondeve nga Turqia.
Para rinovimit të këtij aeroporti i vetmi aeroport në disponim për avionët ushtarakë ka qenë aeroporti civil ndërkombëtar i Tiranës.
Ndonëse akoma nuk është anëtare e NATO-s Shqipëria po bën reforma dhe përmirësonë profesionalizmin dhe teknikat e ushtrisë së sajë në kaudrin e përpjekjeve për t'u afruar me standardet e Aleancës.
XS
SM
MD
LG