Ndërlidhjet

PARIS


Federata Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut thotë se firmat izraelite në mënyrë rutinore abuzojnë të drejtat e 300 mijë punëtorëve migrantë të cilët përbëjnë 13 përqind të forcës punuese të vendit.
Kjo Federatë thotë në një raport se në disa raste kushtet e trajtimit të punëtorëve migrantë janë të barabarta me sklavërimin.
Në raport thuhet se punëdhënësit izraelitë importojnë punëtorë nga Azia dhe Evropa Lindore si zëvendësim i lirë për punëtorët e çvendosur palestinezë.
XS
SM
MD
LG