Ndërlidhjet

LONDËR


Alastarir Campbell, një nga bashkëpunëtorët më të afërt të kryeministrit britanik, Tony Blair, i ngarkuar për departamentin e komunikimit dhe mardhënieve me publikun, dha dorëheqjen.
Cambell ka qenë në qendër të debatit lidhur me akuzat se qeveria zmadhoi së tepërmi rrezikun e armëve të Irakut, në mënyrë që të justifikonte luftën si dhe për vetëvrasjen e ekspertit qeveritar të armëve David Kelly.
XS
SM
MD
LG