Ndërlidhjet

KABUL


Kombet e Bashkuara dhe Pakistani ranë dakort të mbyllin katër kampe ku strehoheshin refugjatët afganë.
50 mijë njerëz që jetonin në këto kampe do kthehen në atdhe apo do vendosen në qendra të tjera.
XS
SM
MD
LG