Ndërlidhjet

BEOGRAD


Zëvendës kryeministri i Serbisë, Nebojsha Çoviq thotë se ''plotësishtë nuk mund të paramendohet që serbët të jetojnë në Kosovën e pavarur, sikurse që nuk mund të paramendohet që Kosova të jetë e pavarur dhe të mos ketë ndryshime kufijsh në rajon''.
Çoviq i ka bërë këto komente lidhur me një deklaratë të kryeministrit të Shqipërisë, Fatos Nano kur tha se ''serbët duhet të kthehen në Kosovë, por Kosova nuk duhet të kthehet nën sovranitetin e Serbisë''. ''Këto dy gjëra janë plotësisht të pavarura'', kishte thënë Fatos Nano gjatë një takimi në Tiranë me ambasadorët e Shqipërisë.
XS
SM
MD
LG