Ndërlidhjet

TEHERAN


Shefi i politikës së jashtëme të Bashkimit Evropian, Javier Solana i ka bërë shtytje Iranit që të nënshkruaj një marrëveshje e cila do të lejonte inspektime të befasishme të stabilimenteve bërthamore të atij vendi nga ana e Agjencisë së Kombeve të Bashkuara për Energjinë Bërthamore.
Bashkimi Evropian, Shtetet e Bashkuara dhe Kombet e Bashkuara po i bëjnë trysni Iranit që të lejojë inspektime të pa-pritura për të dëshmuar se nuk zhvillonë armë bërthamore.
XS
SM
MD
LG