Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryetari i Kuvendit të Kosovës Nexhat Daci e ka shfaqur kënaqësinë për kthimin e të zhvendosurve në komunën e Kastriotit, përkatësisht Obiliqit, dhe ka kërkuar siguri më të madhe për pjesëtarët e bashkësisë serbe që jetojnë atje, dhe për ata që do të kthehen.
"Jemi shumë të interesuar që në Kosovë qytetarët të kenë trajtim të barabartë para ligjit, ndërsa qytetarët e përkatësisë joshqiptare të jenë të barabartë me shqiptarët shumicë", ka thënë Daci në takimin me udhëheqësit e komunës.
XS
SM
MD
LG