Ndërlidhjet

BEOGRAD


Dërgimi i ushtarëve të Serbisë dhe Malit të Zi në Kosovë përkundër akteve dhe vendimeve ndërkombëtare, do të thoshte luftë me tërë botën dhe kjo do të ishte tragjedi, ka thënë Boris Tadiq, ministri i mbrojtjes i Serbisë dhe Malit të Zi.
"Me forcat tona të sigurisë nuk mund ta mbrojmë popullatën serbe, sepse kjo mundësi nuk lejohet.
Kjo përgjegjësi i përket KFOR-it dhe policisë së Kombeve të Bashkuara", ka thënë Tadiq

.
Për politikanët, partitë dhe organizatat tjera që kërkojnë dërgimin e ushtarëve në Kosovë, ministri i Mbrojtjes i Serbisë dhe Malit të Zi tha.
"Ata le t'ju prijnë njerëzve të vet, le të shkojnë bashkë me anëtarët e familjeve të tyre, dhe vetë le të ndërmarrin aksione të armatosura kundër KFOR-it", tha Boris Tadiq.
XS
SM
MD
LG